Søndagsope i sommar

Møbelmuseet og Naturmuseet i Sykkylven har søndagsope i sommarmånadene. Det er første sommaren vi er samla bak same dør og med felles billett for begge musea. Kom innom og bli kjend med norsk møbelindustrihistorie gjennom meir enn hundre år. Sjå møblane, prøvesitt ein klassikar og lat guiden gi deg historia og historiene til produsentane, dei omreisande agentane og gründerane som skapte arbeidsplassar langt frå råvarene og marknadene.
Vi er her tysdag, onsdag og torsdag og søndag frå klokka 12 – 16 heile sommaren.
Velkomne skal de vere,

Experience two museums behind the same door in Storgata 18 in the centre of Sykkylven. The Furniture Museum and The Nature Museum are open Tuesdays, Wednesdays, Thursdays and Sundays from 12 to 16. Ticket for both museums: Adults kr 60. Children above six: kr 30.
Sunnmøre is the cradle of Norwegian furniture production. To day, most of the Norwegian furniture is manufactured in Sykkylven. Learn about Norwegian furniture design and technology and eksperience more than 200 different species of local animals and birds in The Nature Museum.
Welcome
! DSC_0040


« Go back